demodag Super 8en dubbel 8 films scanne

27 oktober 2012, van 10:00 tot 16:00, Foto & Studio Kuipers, Eglantier 308

Door Redactie

Foto & Studio Kuipers

Een doos vol oude 8 mm filmpjes maar geen projector meer om ze af te spelen…een herkenbaar probleem. Herinneringen van tientallen jaren geleden liggen te verstoffen in de kast. Zonde natuurlijk!  Gelukkig zijn er manieren om deze films nieuw leven in te blazen! Want zou het niet leuk zijn om de oude filmpjes weer te kunnen bekijken op uw (breedbeeld) TV? Of zelf in uw videomontageprogramma te kunnen bewerken tot een prachtige film met hoogtepunten uit uw gezinsleven?

Dat kan! Er zijn gespecialiseerde bedrijven die de 8 mm films scannen. Dit kan zelfs in High Definition.  Op zaterdag 27 oktober houdt Foto & Studio Kuipers een demodag ‘smalfilm scannen’.  Op deze dag is The Transfershop van 10.00 uur tot 16.00 uur  aanwezig om u te laten zien hoe het scannen in zijn werk gaat.

Bent u benieuwd hoe de kwaliteit van uw film is? Neem uw films mee en zij kunnen u direct laten zien hoe het resultaat kan worden.

Altijd al een keertje uw films overgezet willen hebben? Dan is dit de perfecte gelegenheid om ze in te leveren. U krijgt advies van de professionals en tevens krijgt u 10% korting op uw opdracht indien u het op de demodag a.s.zaterdag inlevert.

Niet alleen digitaliseert The Transfershop 8 mm films, maar ook kunt u hier terecht voor het overzetten/digitaliseren van cameratapes, videobanden, dia’s, negatieven en foto’s.

Dierbaar beeldmateriaal, laat het niet verloren gaan! En gratis parkeren in de parkeergarage.

www.fotokuipers.nl

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?