Derde Boerenmarkt in Hoenderloo

9 april 2017, van 11:00 tot 16:00, Broodhuis Lokaliteit, Apeldoonseweg 16, Hoenderloo

Door Agenda

Het voorjaar breekt aan, de krokussen lopen uit en in Hoenderloo maakt men zich op voor de derde Boerenmarkt. Na het succes van vorig jaar werd er tijdens het opruimen al een datum geprikt; zondag 9 april 2017, een week voor Pasen. ‘Ideale dag’, had Ingrid Logtenberg, een van de initiatiefnemers van de Boerenmarkt geroepen, ‘kan iedereen mooi een cadeau voor de paasdagen halen!’

‘Als ik terugdenk aan vorig jaar dan loopt het water me weer in de mond, ik word er weer gretig en hebberig van alles wat ik zie’, zei Fred Lindenburg, eigenaar van Broodhuis Lokaliteit in Hoenderloo. ‘Je ziet gewoon dat de mensen achter de kramen trots zijn op hun waar, ze praten gepassioneerd en vol liefde over hun eigen producten’, vervolgt Fred.

Tijdens de Boerenmarkt geven onder andere Hoge Land, Zoet, Zuur & Hartig, Ariska, Ilona, Boerenzuivel, Spar en Broodhuis Lokaliteit acte de presence. Sommige kramen zijn gevuld met heerlijkheden rechtstreeks van het boerenland of met andere lekkernijen van dichtbij. Andere kramen hebben ambachtelijk en handgemaakte hebberijen. Een ding hebben alle kramen gemeen, al het lokale pracht wordt met liefde en passie gemaakt, dat proef je en dat kun je zien.

De Boerenmarkt begint zondag 9 april om 11.00 uur en duurt tot 16.00 uur. Hebt u kinderen? Neem ze dan gerust mee. Er is ambachtelijk ijs en biologische limonade aanwezig en de kleinsten mogen gratis op een ezeltje rijden.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?