Derde editie van TEDxApeldoorn in het teken van groei

29 september 2017, van 13:00 tot 20:00, De Theaterloods, Radioweg 1 (gebouw G), Radio Kootwijk, €89,-

Door Agenda

Op vrijdag 29 september aanstaande vindt de derde editie plaats van TEDxApeldoorn. Tien sprekers uit het hele land zullen in De Theaterloods te Radio Kootwijk meer dan 100 bezoekers inspireren met hun boeiende “talks”. De talks van deze editie staan allemaal in het teken van groei (Growth). Eén van de hoogtepunten zal spreker Ruud Knaapen zijn, die aan de hand van zijn paard de verbinding legt tussen mens, natuur en groei.

Oei, ik groei!

De levensreis van ieder mens is een intensieve reis, die bol staat van verandering en groei. In het laatste geval zowel letterlijk als figuurlijk. De letterlijke groei van baby tot volwassene gebeurt zomaar. Maar als je eenmaal volwassen bent? Hoe zit dat dan met groei?

Dieuwke de Boer, één van de organisatoren van TEDxApeldoorn, zegt hierover: “Groei houdt niet op als je eenmaal volwassen bent of je diploma op zak hebt. De vraag “Wat wil ik later worden als ik groot ben?” kun je je altijd blijven stellen. Sterker nog: als je de wil hebt om je te blijven ontwikkelen, is deze vraag essentieel en altijd actueel. En het mooie is: je antwoord mag je constant bijstellen. Want doordat jij groeit en jouw omgeving verandert, zal de wereld er steeds anders uitzien voor je.”

Alles wat aandacht krijgt groeit

Met de inbreng van tien inspirerende sprekers passeert TEDxApeldoorn verschillende aspecten van groei. Op maatschappelijk- en sociaal vlak, maar ook op gebied van natuur, werk en wetenschap. Net even buiten de gebaande paden én altijd met volle aandacht. Alles wat aandacht krijgt, groeit immers.

Het programma

De dag begint om 13:00 uur en duurt tot 20:00 uur. De TED-talks zijn verdeeld over drie blokken. Tussen de sprekers en blokken door is er tijd voor een hapje en drankje, muziek, dans, theater en een goed gesprek. Voor aanvang van het laatste blok wordt er uitgebreid gedineerd. Na de laatste talks sluiten we een dag vol inspiratie en bruisende ideeën af met een borrel.

Het volledige programma ziet er als volgt uit:

  • 13:00 uur Ontvangst en inloop
  • 14:00 uur Blok 1 met 3 sprekers
  • 15:15 uur Pauze
  • 16:00 uur Blok 2 met 3 sprekers
  • 17:15 uur Diner bereidt door Traiteur Délicat
  • 18:15 uur Blok 3 met 3 sprekers
  • 19:15 uur Afsluitende borrel

Kaarten

Wie deze editie van TEDxApeldoorn wenst mee te maken moet snel zijn. De early bird tickets zijn al enige tijd uitverkocht. Wel zijn er nog een aantal reguliere tickets te beschikbaar à € 89,- (inclusief hapjes, drankjes, diner, entertainment, exclusief € 5,- voor de uitrijkaart van het parkeerterrein van Radio Kootwijk). Kaarten zijn te bestellen via de website:
www.tedxapeldoorn.nl/koop-tickets.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?