Derde editie wine, dine & dance met dj yves Eaux in de Wipselberg

30 januari 2016, om 19:00, Landhuis De Wipselberg

Door Agenda

Zaterdag 30 januari zal in Landhuis De Wipselberg, in de bossen bij Beekbergen, de derde editie van Wine, Dine & Dance (At The Mansion) met topdeejay YVES EAUX plaats vinden. Dit gemoedelijke 25+ feest trekt inmiddels bezoekers uit het hele land waarvan er opvallend veel mensen in de televisiewereld werkzaam zijn.

Schilderen met rode wijn

Het feest begint om 19.00 uur met een champagneontvangst.  Vervolgens gaat chef–kok Marco Tiemens met zijn Smaakmakers team rond met diverse internationale gerechten waar de gasten uit kunnen kiezen. Tijdens dit ‘walking dinner’ zal de Franse kunstenaar Anthony Vauleon, in navolging van exclusieve feesten op Ibiza en in St. Tropez, een uniek schilderij maken. In plaats van verf zal hij uitsluitend rode wijn gebruiken. Anthony is een veelgevraagd kunstenaar en speciaal voor dit feest zal hij tevens een eenmalige expositie verzorgen. Er wordt uiteraard niet alleen geschilderd met wijn, er wordt ook wijn gedronken. Voor de liefhebbers zal wijnhuis Oud Reuchlin & Boelen een selectie topwijnen presenteren tijdens de wijnproeverij die de hele avond ook per glas te bestellen zijn.

Sensationeel geluidssysteem

De populaire Apeldoornse topdeejay Yves Eaux, die wereldwijd draait, staat bekend om zijn delicate stijl van draaien. Naast het naadloos mixen van zijn kenmerkende deep & techhouse besteedt hij ook veel aandacht aan de geluidskwaliteit. Dit is de reden dat het Apeldoornse geluidsbedrijf DSA-AVL heeft besloten maar liefst drie NEXO geluidssystemen te plaatsen. Hierdoor ontstaat er een vol en warm geluid met veel diepte waardoor zijn muziek optimaal tot zijn recht komt. Door Yves Eaux’s dubbele carrière als DJ enerzijds en regisseur anderzijds wordt hij ook deze avond door een filmploeg van DotDanceTV gevolgd voor een internationale documentaire over zijn leven.

Kaarten voor het feest kosten 32,50 per stuk en zijn inclusief walking dinner, wijnproeverij en feest en zijn alleen online te bestellen op: www.WineDineAndDance.nl

Speciaal voor de bezoekers die van buiten de regio komen, of wie ’s nachts niet wil rijden is er het Princess Hotel Arrangement. Voor slechts 60 Euro (ex. gemeentelijke heffing) boekt men een twee persoonskamer inclusief ontbijt en late check-out.

Wine, Dine & Dance (At The Mansion) met DJ YVES EAUX, Zaterdag 30 januari, Landhuis De Wipselberg, Beekbergen. Meer info op www.WineDineAndDance.nl

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?