Derde Hands Rommelmarkt

2 juni 2012, van 11:00 tot 15:00, Stichting DerdeHands

Door Nataliefde

Stichting Derde Hands organiseert een rommelmarkt aan de Oude Beekbergerweg 151 te Apeldoorn (schoolplein voormalige Sebastiaanschool) waar u van harte welkom bent van 11.00 – 15.00 uur. Toegang is gratis. Kom zo mogelijk lopend of op de fiets!!

U vindt vast iets leuks op onze markt, zoals hedendaagse gebruiksartikelen, klein huishoudelijke apparatuur, stekjes, boeken. Soms ontdekt u er iets ontroerend nostalgisch en oud. Misschien hebben we het onderdeel wat u zo hard nodig heeft voor uw  telefoon, tv, computer, kraan of wat dan ook!

Komt u kijken en kopen, wij ontmoeten u graag!

Met instemming van de oorspronkelijke eigenaars verkopen wij spullen die niet geschikt zijn voor verzending naar projecten in ontwikkelingslanden en Oost-Europa.

Met de opbrengst wordt klein schoolmateriaal gekocht voor schoolprojecten in o.a. Algerije, Benin, Brazilië, Bulgarije, Cambodja, Congo, Cuba, Curaçao, Dominicaanse Republiek, Filippijnen, Gambia, Ghana, Hongarije, Kenia, Letland, Liberia, Malawi, Mali, Mauretanie, Mozambique, Oeganda, Oekraïne, Polen, Roemenie, Rusland, Suriname, Zuid-Afrika, Zuid-Soedan. Landen van A–Z…

Tevens wordt een deel van de opbrengst bestemd voor een collega-organisatie. Zij willen een invalidenbus aanschaffen voor 1 van hun projecten in Roemenië.

Derde Hands bestaat uit een kleine groep vrijwilligers, die eerst als werkgroep en sinds 1990 als stichting, graag tweedehands goederen van u ontvangt.  Een grote kring van enthousiastelingen brengt op de dinsdagavonden hun bruikbare gebruiksgoederen en kleding.

U bent van harte welkom om uw overtollige dagelijkse gebruiksgoederen een goed tweede leven te laten geven en ze daartoe aan ons af te staan, iedere dinsdagavond van 19.30 uur – 21.30 uur. Niet in de maanden juli en augustus. Wilt u hierover meer weten, kijk dan op onze website derdehands.com.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?