Dichtbij en veraf door Anton Sollie

21 november 2017, om 19:30, DOK Zuid 1e Wormenseweg 460, Apeldoorn

Door Agenda

Afdeling Apeldoorn van Groei & Bloei organiseert op 21 november de lezing: DICHTBIJ EN VERAF (NATUURFOTOGRAFIE) door Anton Sollie.

Hij vertelt daar over:

Een thema welke ik graag gebruik is ´´dichtbij en veraf´´. Het is verleidelijk om naar verre exotische oorden te reizen en daar beelden te schieten die vaak erg veel indruk maken. Maar, wat we vaak vergeten is dat gewoon in onze tuin, in het slootje achter ons huis of de rivier langs de stad het vaak net zo mooi is. Alleen zien we dat niet altijd meer. Ik zet daarom twee series direct achter elkaar een van dicht bij en een van ietsje verder weg. We gaan voor de pauze kijken naar een serie over de rivier die langs mijn stad Kampen stroomt. Aan het eind van die rivier ligt een prachtig natuurgebied….
Aansluitend gaan we op reis naar twee eilanden voor de kust van Schotland: Mull en Skye. Mooie kustlijnen, bergen, papegaaiduikers en dolfijnen komen langs.

Na de pauze is er eerst de gratis verloting. Daarna neem ik jullie mee op een van mijn reizen door Engeland en Wales. We gaan varen met een kanaalbootje op een van de mooiste kanalen, het Llangollen kanaal op de grens van Wales. Een prachtige rustgevende reis door de bergen en over hoge aquaducten. Een mooie afsluiter van een fijne reisavond.

https://apeldoorn.groei.nl/fileadmin/Afdelingen/Apeldoorn/Afbeeldingen/2017/Lezingen_2017/2017-11/anton_sollie_gepikt_van_zijn_site.jpg

Locatie: DOK Zuid 1e Wormenseweg 460 7333 GZ Apeldoorn. G & B leden hebben gratis toegang. Niet leden betalen een kleine vergoeding.

Aanvang 20.00 uur. Zaal open 19.30 uur.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?