De Dichter, de Dromer en de Drummer

7 juni 2015 - 22 mei 2015, om 14:30, Radioweg 1, Radio Kootwijk

Door Agenda

De succesvoorstelling van Productiehuis Plezant opnieuw in De Theaterloods!

De theatervoorstelling die al zoveel liefdes inspireerde, deuren naar nieuwe carrières opende en levens vernieuwde. De Dichter, de Dromer en de Drummer. En wat is echt van waarde in werk, leven en liefde?

Een Zalige Zondag als ultieme inspiratiebron voordat je op zomervakantie gaat!

Met om 14.30 uur de muziektheatervoorstelling. Vijf mannen over werk, leven en liefde. Een programma om te swingen, om stilletjes te huilen, om hardop te lachen, om te verlangen, om kippenvel te krijgen, om geïnspireerd te worden, om meegenomen te worden in de hartstochtelijke wereld waarin we werken, leven en lief willen hebben.

Voorafgaand is er vanaf 12.00 uur een zondagse lunch en de mogelijkheid tot het maken van een inspiratiewandeling door het unieke natuurgebied rond De Theaterloods. Met wetenswaardigheden over de natuurverschijnselen en uitdagende levensvragen voor onderweg…

Aanvangstijden: om 12.00 uur lunch; om 13.00 uur wandeling; om 14.30 uur voorstelling / jeugdprogramma; Vanaf 16.30 uur borrel.

Fotobijschrift:

De Dichter, de Dromer en de Drummer van Plezant.

De Theaterloods exposeert!
Kunstenaar Rien Renema maakt iedere dag een tekening. Dit jaar iedere dag voor de 25 ste keer. De Theaterloods selecteerde alle seizoenswisselingen uit zijn collectie. Deze fascinerende collectie dagtekeningen kunt u t/m 30 september bekijken. Op 21 juni a.s. zal de seizoenswisseling naar zomer life worden toegevoegd.

Combinatiekaart (lunch, wandeling en voorstelling,): € 32,50

Alleen de voorstelling: € 22,50

Jeugdprogramma: € 10,-

Theatertaxi (retour van Apeldoorn Centraal station P+R): € 10,-

Kaarten reserveren kan op www.detheaterloods.nl Reserveringen inclusief de sweet tea kunnen tot en met de zaterdag vóór de Zoete Zondag tot 16.00 uur worden opgegeven. Op de Zoete Zondag zelf kunt u vanaf 14.30 uur tegen contante betaling kaarten voor de voorstelling verkrijgen. Als de voorstelling is uitverkocht vermelden we dat op de website.

De Theaterloods – Radioweg 1 – Radio Kootwijk, op het terrein van voormalig Zendstation Radio Kootwijk nabij Apeldoorn.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?