Dierenhulp zonder Grenzen Dag in Apeldoorn op 15 juni.

15 juni 2013, van 10:00 tot 16:00, Apeldoornse Kynologen club

Door Agenda

http://www.respectvoorleven.nl/nieuwsarchief/yvonkroon_DZG.html

Apeldoorn –  De Stichting Dierenhulp zonder Grenzen organiseert zaterdag 15  juni weer haar DZG-dag. Naast activiteiten voor mens en hond, zullen honden die nog een thuis zoeken, voorgesteld worden aan het publiek. Deze 8e DZG-dag zal worden gehouden op het terrein van de AKC  aan de Polderweg  te Apeldoorn. Op deze dag zijn er verschillende activiteiten, zoals workshops en demo’s dog frisbee en doggydance. Een gedragstherapeut, dierenarts en trimster zullen ook aanwezig zijn om advies te geven, tevens  er zijn diverse kraampjes.

U kunt natuurlijk ook langskomen om St. Dierenhulp zonder Grenzen te steunen en zelf te zien en te horen wat zij doen. U bent samen met uw hond(en) van harte welkom.

De DZG-dag begint om 10.00 uur en sluit af om 16.00 uur. De entree is gratis. Mocht u belangstelling hebben voor één van de honden die worden voorgesteld tijdens de doggywalk, dan zult u begrijpen dat u haar/hem niet meteen mee kunt nemen. De stichting heeft adoptievoorwaarden, die bij belangstelling op deze dag zullen worden doorgenomen.

Dierenhulp zonder Grenzen is een onafhankelijke organisatie. De stichting werd in 2004 opgericht met als doel om buitenlandse honden en katten te helpen en dan vooral uit de populaire vakantielanden Spanje, Portugal, Italië en Griekenland. De stichting draait volledig op vrijwilligers, die worden aangestuurd door een bestuur.
Binnen de stichting is altijd behoefte aan vrijwilligers. Heeft u belangstelling voor éen van de vrijwilligersfuncties of wilt u gastgezin worden? Komt u dan eens langs op 15 juni.

Meer informatie op www.dierenhulpzondergrenzen.com

Vanaf 10.00 uur tot 16.00 uur

 

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?