Dikke banden races op het Marktplein

25 september 2019, van 15:00 tot 18:00

Door Redactie

In aanloop op het EK Baanwielrennen houdt Libéma Profcycling in samenwerking met AR&TV de Adelaar op woensdag 25 september Dikke Banden Races & Loopfietsraces. Speciaal voor  kinderen van 4 tot en met 12 jaar oud. Het Marktplein zal tussen 15.00 en 18.00 uur vol staan met allerlei activiteiten.

Met de races wil de organisatie de kinderen enthousiast maken voor het fietsen. ,,In deze laagdrempelige wedstrijdjes op een afgezet parcours waan je jezelf een echte wielrenner. Deelname is gratis en alle deelnemers ontvangen een T-shirt en medaille”, meldt Martin Boomkamp van Libéma Profcycling. ,,Naast de races is er ook het Decathlon Sportplein, een pumptrack en zijn er diverse (ex)wielrenners aanwezig, waaronder Olympisch kampioen Elis Ligtlee.”

Voor meer informatie over de dikke banden races en gratis aanmelden ga je naar https://ekbaanwielrennen.nl/dikkebandenrace/

Het EK baanwielrennen in Apeldoorn van 16 tot en met 20 oktober is voor de sporters een belangrijke tussenstop op weg naar de Olympische Spelen. Er zijn punten te verdienen die recht geven op startplaatsen voor Tokyo 2020.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?