Diner Date (30-45)

1 september 2013, van 17:00 tot 20:00, ACEC

Door Agenda

Wist je dat: Tegenwoordig 1 op de 5 personen een relatie begint via online dating? Alle online dating sites geven dit als USP. Anders gezien beginnen dus 4 op de 5 personen een relatie via offline daten, en toch zijn er meer mogelijkheden online dan offline. Diner Date is hierop een mooie aanvulling.

Waarom?
GELUKSiNC gelooft dat Diner Date een avond is die singles vreugde geeft, een gelukkig moment en een blijde terugblik. Omdat je nieuwe mensen ontmoet, gesprekken gaat voeren vanuit passie en enthousiasme en gezellig samen bent tijden een heerlijk 3 gangen dinerbuffet. En GELUKSINC gelooft dat na een avond Diner Date misschien wel 2 mensen zeggen: ‘wij zijn nu ook gelukkig in de liefde omdat onze relatie begon via Diner Date’. 

Wanneer: Diner Date is op Zondagavond 01 september 2013 tussen 17.00 en 20.00

Waar: ACEC (Apeldoorns Centrum voor Eigentijdse Cultuur: http://www.acecgebouw.nl/)

Wat: Deelname informatie vind je op www.geluksinc.nl Een avond met een gelijk aantal mannen als vrouwen Tijdens de Diner Date is er plek voor minimaal 30 (15 mannen en 15 vrouwen) en maximaal 60 (30 mannen en 30 vrouwen) personen, daarop werkt GELUKSINC met een wachtlijst Gespreksonderwerpen
Tijdens Diner Date krijgen Singles tools over een gespreksonderwerp aangereikt, uiteraard is ieder Single vrij verder te praten waar hij/zij het met zijn/haar gesprekspartner het over willen hebben.
Food: De Singles krijgen een heerlijk 3-gangen dinerbuffet bestaande uit pure, verse en gezonde wereld gerechten, zonder kleur-, geur- en smaakstoffen, en de keuze is aan de Single die avond vegetarisch, vlees en/of vis.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?