DNA van Apeldoorn

18 mei 2014, om 14:00, CODA

Door Redactie

CODA

Het arrangement DNA van Apeldoorn staat in het teken van de historie van Apeldoorn. Onder deskundige begeleiding kunt u iedere derde zondag van de maand de geschiedenis van Apeldoorn ontdekken en ervaren.   

Het begin- en eindpunt is CODA Café van waaruit eerst een bezoek gebracht wordt aan De Geschiedenis van Apeldoorn, de historische opstelling in CODA Centrale Bibliotheek. Aansluitend begint een bijzondere rondleiding door het centrum van Apeldoorn waar letterlijk stilgestaan wordt bij prachtige gebouwen en waar deelnemers verrast worden door het DNA van Apeldoorn. Deze boeiende middag begint om 14.00 uur met een kopje koffie of thee in CODA Café en wordt daar rond 15.45 uur afgesloten met een hapje en een drankje. De kosten voor dit arrangement zijn € 9,-.

Het DNA van Apeldoorn wordt zondag 18 mei voor het vierde keer georganiseerd en is een initiatief van CODA en het Apeldoorns Gidsen Collectief. Aanmelden voor dit arrangement kan nog tot vrijdag 16 mei; u kunt hiervoor een mail sturen naar evenementen@coda-apeldoorn.nl onder vermelding van ‘DNA Apeldoorn’ en het aantal deelnemers. Geplande data voor 2014 zijn: 21 september, 19 oktober en 16 november.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?