DNA van Apeldoorn

19 oktober 2014, om 14:00, CODA Café

Door Redactie

CODA

Historisch arrangement met bezoek aan historische opstelling en rondleiding door Apeldoorn.

Het arrangement DNA van Apeldoorn op zondag 19 oktober staat in het teken van de historie van Apeldoorn. Onder deskundige begeleiding kunt u iedere derde zondag van de maand de geschiedenis van Apeldoorn ontdekken en ervaren.

Het begin- en eindpunt is CODA Café van waaruit eerst een bezoek gebracht wordt aan De Geschiedenis van Apeldoorn, de historische opstelling in CODA Centrale Bibliotheek. Aansluitend begint een bijzondere rondleiding door het centrum van Apeldoorn waar letterlijk stilgestaan wordt bij prachtige gebouwen en waar deelnemers verrast worden door het DNA van Apeldoorn. Deze boeiende middag begint om 14.00 uur met een kopje koffie of thee in CODA Café en wordt daar rond 15.45 uur afgesloten met een hapje en een drankje. De kosten voor dit arrangement zijn € 9,-.

Het DNA van Apeldoorn is een initiatief van CODA en het Apeldoorns Gidsen Collectief. Aanmelden voor dit arrangement kan nog tot vrijdag 17 oktober; u kunt hiervoor een mail sturen naar evenementen@coda-apeldoorn.nl onder vermelding van ‘DNA Apeldoorn’ en het aantal deelnemers. De laatste kans in 2014 is op 16 november.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

ONDERWERPEN

Muziek

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?