Doek!

24 maart 2016, van 20:00 tot 20:25, rabobankzaal te Apeldoorn

Door Agenda

Een drama in een komedie in de voorstelling Doek!
Doek! van de succesvolle scenarioschrijfster Maria Goos is een verhelderend stuk over echt en onecht, op het toneel en in de liefde. In de kunst en de liefde. Hoewel, verhelderend? Een drama in een komedie is het zeker.

Zenuwzwakke acteurs, en liever geen drank a.u.b.
De rol van Kate in DOEK! zou aanvankelijk gespeeld worden door de fenomenale (helaas zenuwzwakke) Roos Tjebbinga, maar is overgenomen door de magistrale Jojanneke Iependijk die vond dat ze, door omstandigheden gedwongen, de rol terug moest geven, waarna Karin Simons de partij van Kate al aardig in de vingers leek te krijgen in het repetitielokaal, tot de onenigheid van vorige week. We zijn erg blij te kunnen meedelen dat Kate uiteindelijk vertolkt wordt door niemand minder dan Lies Oorthuizen, gespeeld door Loes Luca.

De rol van David wordt vormgegeven door Richard van Berkhove. Wij verzoeken het publiek van DOEK! Richard geen drank aan te bieden in de foyer. Voor de rol van echtgenoot Wouter hebben onlangs audities plaatsgevonden, maar deze hebben nog geen geschikte kandidaat opgeleverd naar de maatstaven van Richard van Berkhove.

We zetten alles op alles om voor de volgende auditieronde een geschiktere locatie te vinden dan café Wim&Annie. Ook wordt er geprobeerd om de volgende auditieronde overdag te laten plaatsvinden en niet meer na sluitingstijd. Voorlopig wordt de rol van Wouter vertolkt door Peter Blok, die tevens de rol van Richard op zich neemt.

Note: mocht u vóór, tijdens, of na de voorstelling een medicijnstrip Refusal vinden, gelieve die af te geven bij de kassa. Wij wensen u meer plezier met het toneelstuk DOEK! dan Roos Tjebbinga, Jojanneke Iependijk en Karin Simons eraan beleefd hebben.

Donderdag 24 maart, 20:00 uur

Rabobankzaal

Kaarten vanaf € 24

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?