Aynsley Lister

7 april 2016, om 21:00, Nieuwstraat 74a, Apeldoorn

Door Agenda

Peter Vroon

Een van de weinige artiesten, die blues speelt met rockinvloeden gecombineerd met een modern randje. Zijn muziek wordt gebracht vanuit het hart, op zoek naar zijn ware ziel brengt hij zijn muziek met de nodige passie en vitaliteit. Zijn nieuwste album “Home ” kreeg lovende recensies . en een recensent omschreef dit album als..” absoluut zijn beste album uit zijn carrière tot nu toe.. “Luister hier: http://www.aynsleylister.co.uk/index.php/music/home De bluesrock gitarist en singer- songwriter Aynsley Lister speelt al vanaf zijn achtste gitaar, op die leeftijd wordt hij beïnvloed door onder andere Eric Clapton. Vanaf zijn achttiende besluit hij om zijn eigen band op te richten. In 1998 begint hij zijn carrière wanneer hij tekent bij Ruf Records en sindsdien heeft hij met meerdere producers samengewerkt waaronder Jim Gaines (SRV, Santana) en Greg Haver (Manic Street Preachers).

In 2009 brengt hij samen met John Mayer’s gitarist Robbie Macintosch het album Equilibrium uit en dit album zorgt voor veel positieve reacties. Dit album komt zelfs terecht in de Top 50 van bluesrock albums. Al vanaf zijn jonge jaren deelt Lister het podium met bekende artiesten als Buddy Guy, John Mayall en een uitverkochte tour met Lynyrd Skynyrd. In juni 2010 kwam het album The Tower Sessions uit waarin Lister en zijn band live zijn vastgelegd tijdens de ’45 date European Tour’.

Aynsley Lister draait dus al even mee in de muziekwereld, maar is nu in topvorm!

MIS DIT NIET!

Music is a release for me. When I play I get lost in it and it’s a very happy place to be” – Aynsley Lister

The latest release from Aynsley and absolutely the finest record of his career to date.

This is Aynsley Lister, this is awesome, the two things are synonymous. This is his most awesome record yet!” – Ian McHugh

http://www.aynsleylister.co.uk

The Band:

Aynsley Lister: Guitars and Vocals

André Bassing; Keys

Steve Amadeo; Bass

Wayne Proctor ; Drums and Percussion

Aanvang 21.00 uur entree 10,-

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?