Drie dagen kunst, cultuur, natuur en wetenschap tijdens Theaterloodsfestival

1 september 2017 - 3 september 2017, van 14:00 tot 22:00, De Theaterloods, Radioweg 1 (gebouw G), Radio Kootwijk

Door Agenda

Het kuuroord voor de ziel en de zaak opent drie dagen haar deuren met het Theaterloodsfestival. Kunst, cultuur, natuur en wetenschap in en om De Theaterloods Radio Kootwijk.

Een doorlopend programma met theatervoorstellingen van Productiehuis Plezant, Het Wetenschapshuis met o.a. dr. Aukje Nauta en prof. Matthijs Schouten, de Nachtclub voor Overdag, nieuwe liedjes en teksten van cabaretière Yora Rienstra, Dialoog in het donker, persoonlijke serenades door Joris Linssen & Caramba, King Lear op de hei, De Nieuwe Kerk met ‘voorganger’ en bestseller auteur Geert Kimpen, Bibliotheek van verlangen, Duizend vragen wand, Het Verwonderhuis, beeldende kunst expositie, culinaire verwennerijen… en nog veel meer verrassende programma’s rond de vraag: ‘Wat is voor jou werkelijk van waarde in werk, leven en liefde?’

Beleef van 1 t/m 3 september het Theaterloodsfestival in Radio Kootwijk. Drie dagen kunst, cultuur, natuur en wetenschap met meer dan 20 verschillende programmaonderdelen die je uitdagen en inspireren.

Voor meer informatie en kaartverkoop: www.theaterloodsfestival.nl

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?