Driekoppig rock ’n rollmonster DeWolff

11 december 2016, om 20:30, Gigant, Nieuwstraat 377, Apeldoorn, €17,00

Door Agenda

Het driekoppig rock ‘n rollmonster uit het Diepe Zuiden van Nederland is terug! DeWolff komt op zondag 11 december voor een concert naar de popzaal van Gigant in Apeldoorn. In het voorprogramma staat rockduo Storksky. De deuren van de zaal openen om 20:00 en het concert start om 20:30. Tickets kosten €17,00 en €15,00 voor Vrienden van Gigant, en zijn verkrijgbaar aan de kassa van Gigant en via www.gigant.nl.

DeWolff werd in 2007 opgericht door broers Pablo en Luka van de Poel en Robin Piso, en is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste en meeste gewaardeerde livebands van het land. Het is Leon Russell meets Deep Purple, Black Keys meets Allman Brothers. Maar DeWolff is toch vooral DeWolff; een oude ziel in een jong lichaam, een stronteigenwijze en snoeihard rockende jonge band met inmiddels 6 studioplaten en een liveplaat op zak. DeWolff live meemaken is een avontuur dat je niet snel vergeet: onuitputtelijke energie, grandioos muzikantschap, grenzeloos enthousiasme en een ‘speel-alsof-het-je-laatste-show-is’-mentaliteit die anno 2016 uiterst zeldzaam is.

Voorprogramma: Storksky
Storksky is een retestrak rockduo dat met lage catchy gitaarlijnen, stuwende drums en falsetto vocalen een zeer volwassen sound neerzet die moeiteloos kan wedijveren met internationale acts als Queens of the Stone Age, Muse, Death From Above 1979 en Royal Blood. Dat Pinkpop en Zwarte Cross de band dit jaar ook al boekten, zegt genoeg over de potentie van deze rockers!

Neem voor meer info contact op met Inge Weterings (marketing Gigant): 055 -521 6346 / i.weterings@gigant.nl

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?