Dubbeloptreden popkoor Klinkt Goed & Powerpop

17 juli 2014, van 20:00 tot 22:15, Artcafe Sam Sam (Van Kinsbergenstraat 17)

Door Redactie

Klinkt Goed

Donderdagavond 17 juli a.s. is er een dubbel optreden van popkoor ‘Klinkt Goed’ en ‘Powerpop’. Het optreden gaat plaatsvinden in art-café SamSam aan de Van Kinsbergenstraat 17 in Apeldoorn en zal om 20.00 aanvangen en ± 22.15 uur eindigen.

Beide koren staan o.l.v. de Apeldoornse dirigent Wilco Stronks, maar hebben beiden een ander karakter. Powerpop zingt voornamelijk Engels en ook een aantal Nederlandse popsongs, de songs hebben veel power en energie en de muzikale lat ligt hoog bij dit koor (er wordt minimaal 4, maar soms ook 6-stemmig gezongen). Bij popkoor ‘Klinkt Goed’ worden alleen Nederlandstalige pop & rocksongs gezongen, hoofdzakelijk 2-stemmig (bij hoge uitzondering 4-stemmig) en hier ligt de muzikale lat juist heel laag en de nadruk op gezelligheid. En toch is bij popkoor Klinkt Goed de drive en passie bij de liedjes ook enorm belangrijk. Mochten geïnteresseerden denken om eens te gaan zingen in een koor, kom dan zeker naar SamSam donderdag 17 juli a.s om 20.00 en bekijk welk koor het meest in de smaak valt. Het is zelfs mogelijk om na de zomervakantie zelf mee te zingen in één van de koren.

Beide koren zingen 2x 25 minuten voor én na de pauze. Entree is natuurlijk gratis en meezingen vanuit publiek is zeker toegestaan bij popkoor Klinkt Goed. Powerpop zal o.a. te gehore brengen: ‘Human’, ‘Just give me a reason, Get Lucky, Times are changin’ en ‘Use somebody’ e.v.a. mooie powerliedjes. Popkoor Klinkt Goed zal o.a. ten gehore brengen: ‘Zou zo graag’, ‘Het regent zonnestralen’, ‘Stil in mij’ , ‘Laat me’, ‘Terug naar de kust’ en met hun talentvolle koorsolist Johnny Boeve ook nog ‘Bloed, Zweet & tranen’.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?