Een (nog) onbekende tentoonstellingsruimte: Foenix

13 december 2014 - 11 december 2014, om 14:00, Foenix, Aruba 6 Apeldoorn

Door StrangeArt

Karin Seydel exposeert in Foenix Aruba 6. De opening is Zaterdag 13 september 14.00 Over Karin Seydel:
We zijn gewend aan het feit, dat alles wat bestaat en gebeurt min of meer vanzelfsprekend is. Een boom groeit en de lantaarnpalen geven ’s avonds licht. Voor de Apeldoornse kunstenares Karin Seydel is dit alledaagse juist niet vanzelfsprekend. Dat is de essentie van haar kunst. In haar films, haar schilderwerk, haar constructies stelt zij zich de vraag of gebeurtenissen en verschijnselen wel zo vanzelfsprekend zijn als we vaak denken.

De expositie is een bijzondere ervaring, omdat je als bezoeker op een luchtige manier meegenomen wordt in de zoektocht van de kunstenares. De zogenaamde “Muziekwand” is ontstaan in samenwerking met klanten en personeel van Foenix Cabaretier Silvester Zwaneveld zorgt voor een warm welkom op 13 december en er zal bij de opening  ongetwijfeld ook wat nootjes en een drankje zijn

Kijken dus, en ook genieten van de kerstmarkt

Over de foto: Een vogelhuisje, beschilderd met politieke systemen, politieke dwang die de mens oproepen tot een bepaald leven. Een vogel zal zich daar niets van aantrekken. En zijn wij niet allemaal “vrije vogels”

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?