Een Zalige Zondag bij De Theaterloods

4 maart 2018, van 12:00 tot 16:00, Radioweg 1(gebouw G), Radio Kootwijk

Door Agenda

Een Zalige Zondag bij De Theaterloods in Radio Kootwijk

Op zondag 4 maart is het weer Zalige Zondag in De Theaterloods in Radio Kootwijk. Deze middag speelt Productiehuis Plezant de huiskamerversie van theatervoorstelling Dag & Nacht: Over het waargebeurde verhaal van een medisch specialist die betrokken raakt bij een incident waar hij verantwoordelijk voor wordt gehouden. Dag & Nacht biedt een unieke en ontluisterende kijk in het leven van een arts. Het relaas van een man die leeft met een werkdruk die 24/7 voelbaar is en waarbij één fout kan fataal zijn. Patiëntveiligheid voorop. Maar hoe veilig zijn werk en leven voor de medicus zelf?

Dag & Nacht is inmiddels uitgegroeid tot een van de succesvolste voorstellingen van Productiehuis Plezant. Met de spelers Walter Supèr, Mareille Labohm, Frank Stukker, Tom Meulman en Dave van Beek. Nu te zien op de Zalige Zondag!

Programma:
12.00uur (H)eerlijke lunch
13.00uur Inspiratie wandeling
14.30uur Theatervoorstelling
16.00uur Borrel

Over Productiehuis Plezant
Productiehuis Plezant maakt met gerenommeerde acteurs en muzikanten theatervoorstellingen over werk, leven en liefde. Bijvoorbeeld de liefde voor je vak. Plezant brengt mensen met hun producties tot de essentie van het vraagstuk: wat is voor mij nu werkelijk van waarde?

In 2015 opende het team van Productiehuis Plezant haar eigen thuis met De Theaterloods in Radio Kootwijk. Midden op de Veluwe, omringd door een uitgestrekt natuurgebied, werd een industrieel monument verbouwd tot sfeervol Inspiratiehuis voor werk, leven en liefde.

Kaarten zijn te bestellen via www.detheaterloods.nl/agenda

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?