Eerste Cultureel Café in 2018

8 februari 2018, om 20:00, Gigant, Nieuwstraat 377, Apeldoorn

Door Agenda

De eerste Cultureel Café avond van 2018 is dit keer op een donderdagavond en wel 8 februari. Een avond vol kleine verrassingen: zang, dans, heren die van discussiëren houden, iemand van het Vertelgenootschap, muziek en we eindigen met toneel. Een ouderwetse bonte avond dus en u bent van harte welkom!

Jaap van de Slunt, wiens interesse in muziek er altijd al is geweest. Met een diepe en warme stem is hij te vergelijken met Frank maar ook met Bob Hope en Bing Crosby. Van hen laat hij dan ook enkele nummers horen.

Tegenlicht, het televisieprogramma van de VPRO heeft vaak thema’s met betrekking tot economie, politiek, sociologie en wetenschap. Na afloop zijn er op meerdere plekken in het land Meet Up plekken waar men kan napraten over de aflevering. In Apeldoorn hebben Jaap Berends en Wilco Westrik vorig jaar de Meet Up 055 opgericht.
U krijgt informatie over het hoe, waar en wanneer.

Tim Koldenhof Producties wordt niet alleen gedanst maar ook gezongen, er is een aparte zangopleiding waar je kunt kiezen uit Zang of Ensemblezang. De beste leerlingen kunnen geselecteerd worden voor de A-klas. Vanavond komen een aantal zangeressen laten horen wat ze geleerd hebben.

PAUZE, waarin u iets kunt drinken.

Het Vertelgenootschap is een begrip in Apeldoorn, bij verschillende gelegenheden zijn er dames en heren die met passie een prachtig verhaal kunnen vertellen. Dat past helemaal in een avond van het Cultureel Café. En net als u laten wij ons graag verrassen.

Muziek komt vanavond van een of meerdere leerlingen van de Apeldoornse Popschool. Bij de APS geen suffe deuntjes uit grootmoederstijd maar vanaf de eerste les op je gitaar, drum of keyboard kun je kiezen uit mooie nummers leren spelen of zingen.

Toneelgroep Graficus 85 jaar, en er zijn plannen voor een bijzondere voorstelling op een bijzondere locatie. Zoals ieder jaar is er een avondvullend programma en dat van 2018 is ‘Het bloedbad van Pendon’, waar we hopelijk een klein stukje van te zien krijgen.

Wij zien u graag op donderdagavond 8 februari om 20 uur.Houd er rekening mee dat de zaal van Gigant een beperkt aantal zitplaatsen heeft. Vanaf heden kun je (gratis) kaarten afhalen bij de kassa van Gigant. Vol=vol!

Volgende editie:
di 17 apr 2018, 20:00
wo 2 mei 2018, 15:00 Kinder Cultureel Café

Alle voorstellingen in de theaterzaal van Gigant, markant in cultuur, Nieuwstraat 377, Apeldoorn.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?