Eerste indoor editie summerloverz: winterloverz “house madness

28 december 2013, Americahal

Door Agenda

www.winterloverz.nl

Er bestaan gezellige, geinige fuifjes en je hebt bizar goede, te gekke, idiote feesten. Winterloverz is de wintereditie van het knots-gekke Summerloverz dat iedere zomer op ons pittoreske Apeldoornse Marktplein gehouden word. Na vijf jaar met succesvolle outdoor feesten vonden we het hoog tijd voor een te gek indoor feest: op zaterdag 28 december 2013 zal de Americahal van 22.00 tot 04.00 worden omgetoverd voor een waanzinnig feest. We zullen laten zien hoe er gefeest dient te worden, we gaan de feestlat van dit alternatieve Oud & Nieuw feest in Apeldoorn een dimensie hoger leggen. wordt tijd dat er eens iets gebeurt tussen kerst en Oud & Nieuw, een feest dat Apeldoorn-waardig is!
Winterloverz – een nieuw volwaardig Dance event uit de koker van Pure House Events – is er zeker één uit die laatste categorie. Als er tenminste een categorie voor bestaat want we gaan op zaterdag 28 december 2013 de Americahal en de rest van Apeldoorn op haar funderingen doen trillen! Dat gaan we doen met de beste artiesten, veel pracht en praal, oorverdovend geluid en alle andere toeters en bellen die je van ons gewend bent! In de Americahal wordt gefeest, niet zomaar, maar alsof het je laatste dag is. Maak je borst maar nat, want Winterloverz wordt op zaterdag 28 december a.s. le-gen-darisch! Heel binnenkort maken we de 1e House Madness dj’s bekend! Dus hou ons in de gaten via Facebook, Twitter en natuurlijk onze website.

TICKETS
Vanaf heden kun je je Winterloverz-ticket binnen hengelen. Voor de echte vroege beslissers zijn er een beperkt aantal Earlybird tickets  beschikbaar. Zorg dat je achter je computer kruipt en een ticket scoort met 5,00,- korting! En alsof dat nog niet prachtig genoeg is, verloten we onder de earlybirds ook nog eens een reischeque van GOGO van maar liefst € 250,00!! Helemaal niet mis dachten we zo. Zorg dus dat je er snel bij bent.
Early Bird tickets zijn verkrijgbaar op onze website: www.winterloverz.nl, via onze Facebook-pagina: www.facebook.com/SummerloverzFestival én te koop bij één van de Free Recordshops bij jou in de buurt.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?