Eerste Wooncafé Apeldoorn

2 november 2017, van 18:30 tot 21:00, Het Stadscafé, Nieuwstraat 295, Apeldoorn

Door Agenda

Compleet nieuw in Apeldoorn is het Wooncafe. Wat is dat?

Een inloop-avond voor iedereen die een huis wil kopen, verkopen, huren of (ver)bouwplannen heeft. Veel mensen zitten met de vraag blijf ik wonen of ga ik verhuizen? Wat zijn mijn mogelijkheden? Wat is mijn huis waard? Is verbouwen een optie of kan ik beter verhuizen?

Kortom veel vragen waar je zomaar op een donderdagavond geheel vrijblijvend in een cafe onder het genot van een kopje koffie of een ander drankje antwoord op kan krijgen.

Op 2 november wordt het eerste Wooncafé gehouden in Het Stadscafé in Apeldoorn.

Het Wooncafé heeft als doel informatie te geven aan iedereen die verhuis- of verbouwplannen heeft. Men kan speeddaten met lokale deskundigen en zo de mogelijkheden onderzoeken.

Tijdens deze gratis inloopavond kunnen consumenten al hun persoonlijke vragen stellen rond de aanschaf van een eerste of een volgende woning. Ook als men wil huren, verbouwen of zelfs een huis wil laten bouwen, kan met terecht met vragen. Tijdens deze avond zijn namelijk Tijmen Kroes Makelaardij, de Hypotheekshop, 123Wonen verhuurmakelaar, Finstral kozijnen, deuren en serres, MTB Architecten en Ixina keukens hier speciaal voor aanwezig. Het Wooncafé kent een laagdrempelige opzet en wordt georganiseerd in het Stadscafé, met een kopje koffie of een borreltje erbij. Iedereen kan één op één praten met diverse onafhankelijke deskundigen. Ook ligt er voor bezoekers een goodiebag klaar. De toegang is gratis, aanmelden mag online, maar is niet verplicht.

 

Het Wooncafé wordt gehouden in Het Stadscafé, Nieuwstraat 295 en duurt van 18.30 tot 21.00 uur. Op mijnwooncafe.nl vind je ook meer informatie.

Het Wooncafe is een initiatief van de Stichting Starter en Tijmen Kroes Makelaardij. Dit cafe is een vervolg op het eerdere succesvolle Starterscafe. Het Starterscafe was alleen voor Starters op de woningmarkt. Het Wooncafe is uitgebreider met meer lokale deskundige. De starter kan natuurlijk nog altijd terecht op het Wooncafe. Want ook hij/zij vindt hier alle informatie over het kopen van de eerste woning.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?