Eerste workshops van populaire dansstijl ‘dancehall’

11 maart 2018, Tim Koldenhof Producties, Vlijtseweg 140 (ingang Noord), Apeldoorn, € 5,00

Door Agenda

Kom maar lekker viben’ bij Tim Koldenhof Producties

Op zondag 11 maart kan iedereen leren viben als de beste bij Tim Koldenhof Producties. Als eerste in Apeldoorn geeft de school workshops ‘Dancehall’. Joji Na van Tim Koldenhof Producties: “We houden de danstrends altijd goed bij en passen ons aanbod daar aan aan. Dancehall is op dit moment super populair. Wij vinden het daarom heel gaaf om deze workshops aan te bieden”. Stilzitten is er niet meer bij als de dancehall-beats aan gaan. Deze dansstijl is vanuit Jamaica overgewaaid en kenmerkt zich door opzwepende muziek, lekkere beats en soepele hips. “Youtube staat er vol van: de video’s van onder andere Rihanna, Sean Paul, Justin Bieber en noem maar op. Het is niet alleen leuk, maar ook nog eens een echte work-out”.

Doe ook mee!
Iedereen vanaf 15 jaar, ervaring of niet, is welkom om mee te dansen met de Dancehall workshops. Kijk voor de tijden op www.timkoldenhof.nl/dancehall. Meedoen kost 5 euro en je kunt je aanmelden via eva@timkoldenhof.nl. De workshop wordt gegeven door choreografe en dans lerares Emilie Calf.

Tim Koldenhof Producties
Tim Koldenhof Producties bestaat uit een theaterschool, het productiehuis en een evenementenorganisatie. Op de theaterschool wordt er dagelijks een breed lesaanbod gegeven in theater, film, zang, dans en musical. Zowel op recreatief als op professioneel niveau. Daarnaast biedt Tim Koldenhof Producties de vooropleidingen Dans/Zang en Theater/Zang aan.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?