Eindexamenleerlingen schitteren op gala

23 mei 2014 - 19 mei 2014, Veluws College

Door Redactie

Randy Gasper

Na weken zwoegen trekken de eindexamenkandidaten van het Veluws College de komende tijd nog één keer alles uit de kast om te schitteren. Deze keer niet in de examenzaal maar op de schoolgala’s. De leerlingen van het Veluws College Mheenpark en het Veluws College Walterbosch flaneren vrijdag 23 mei over de rode loper. Vrijdag 6 juni is het de beurt aan de leerlingen van het Veluws College Cortenbosch.

De leerlingen van het Veluws College Mheenpark arriveren vrijdag 23 mei vanaf 19.30 uur bij de rode loper voor de deur van de locatie aan de Zilverschoon. De mentoren presenteren de leerlingen op ludieke wijze aan het publiek. Daarna start het feest in de aula die tot balzaal is omgetoverd. The DJ Company zorgt voor de muziek.

Het eindexamengala van het Veluws College Walterbosch wordt gehouden op het prestigieuze Kasteel Spelderholt in Beekbergen. Iedereen is van harte uitgenodigd om vrijdag 23 mei vanaf 20.00 uur de indrukwekkende stoet met leerlingen in de meest waanzinnige voertuigen te verwelkomen.

Op vrijdag 6 juni vieren de leerlingen van het Veluws College Cortenbosch hun eindexamenbal op de hoofdvestiging van de school aan de Prinses Beatrixlaan. Ook hier is de entree van de leerlingen weer spectaculair met limousines, opgepoetste driewielers, tractoren, paardenkoetsen en supersnelle skateboards. De aankomst -aan de zijde van de Prins Willem-Alexanderlaan- start rond 19.00 uur en zal meer dan een uur duren. Dranghekken moeten ervoor zorgen zodat de hoofdpersonen van deze avond ongehinderd kunnen uitstappen en poseren voor de ‘societyfotograaf’.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?