Elke vrouw is welkom bij 100 Talentvolle Vrouwen

6 februari 2017, van 19:30 tot 21:30

Door Anja Straathof/100 Talentvolle Vrouwen

Maandag 6 februari heeft 100 Talentvolle Vrouwen een workshopavond met drie verschillende thema’s. De gratis bijeenkomst is bedoeld voor vrouwen die zoeken naar (ander) werk of die willen nadenken over hun toekomst. Voor iedereen dus! Nieuwsgierig? Kom gerust een keer meedoen.

De avond vindt plaats in de Foenix Kringloopwinkel aan de Vlijtseweg 136 (Zwitsalterrein, ingang Noord), 7317 AK Apeldoorn, van 19.30 tot 21.30 uur. Vanaf 19.15 uur ben je al welkom. Voor meer informatie en aanmelden: www.100talentvollevrouwen.nl, klik naar de agenda.

Drie workshops

Op 6 februari staan er drie verschillende workshops op het programma. Maak een keuze uit:

  • Ik kies anders; ik doe het toch’: Twijfel, onzekerheid en de lat veel te hoog leggen. Je gedachten, vooral belemmerende overtuigingen, hebben invloed op wat je doet. Dat is jammer. Als je je meer bewust wordt van die gedachten, kun je anders gaan kiezen en verleg je je grenzen. In deze workshop word je je meer bewust van belemmerende overtuigingen en hoe je daar anders mee kunt omgaan. Je gaat naar huis met een actielijst waar je zin in hebt!
  • ‘Inspiratiekwadrant’: Iedereen heeft talenten en het kan lastig zijn om dit voor jezelf te benoemen, In deze workshop maak je voor jezelf inzichtelijk wat jou inspireert, wat je van binnenuit motiveert. Welke activiteiten vind je leuk om te doen? Wat heb je nodig om gemotiveerd te raken? Ontdek het!
  • ‘Durf te vragen’: Het vinden van een baan gebeurt steeds meer door te netwerken, door in gesprek te gaan met anderen. In deze workshop gaan we aan de slag om na te denken wat je wilt bereiken met je vraag en wie in je netwerk je daarvoor het beste kunt benaderen. Het is de kunst van slim formuleren om dichter bij je doel te komen.

Leuke en nuttige contacten

100 Talentvolle Vrouwen is een initiatief van Stichting Paraplu Apeldoorn. Tijdens de maandelijkse workshop-avonden (elke eerste maandag van de maand) gaan vrouwen actief aan de slag om na te denken over de route naar (ander) werk of het zetten van een volgende stap in hun carrière. Binnen een groep gelijkgestemde vrouwen – met heel gevarieerde achtergronden – vinden ze steun en herkenning. De leuke en nuttige contacten én het gezamenlijke plezier geven hun zoektocht een ware boost. In de afgelopen jaren hebben vele vrouwen dat al ervaren.

100 Talentvolle Vrouwen: leuke en nuttige contacten met gelijkgestemden.

Meer informatie: www.100talentvollevrouwen.nl en Anja Straathof, 06 – 8164 0085.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?