Ellen ten Damme samen met het Gelders Orkest op de meest magische plek van de Veluwe

1 september 2017, Radio Kootwijk

Door Agenda

Theaterloods

Op vrijdag 1 september overdag rondstruinen op het Theaterloodsfestival en ’s avonds naar Ellen Ten Damme. Op de meest magische plek van de Veluwe; in en rondom De Theaterloods en het Zendgebouw in Radio Kootwijk.

Het Theaterloodsfestival: waar je wordt meegenomen in de Sabbatviering van Geert Kimpen, kunt dansen in de Nachtclub voor overdag, wandelt onder begeleiding van een ‘Britse Gids’ bij King Lear op de hei, een spraakmakende lezing volgt in het Wetenschapshuis of een Dialoog in het donker aangaat.
En ’s avonds een overdonderende cross-over die je niet snel van je afschudt: dat is de voorstelling van zangeres Ellen ten Damme en het Gelders Orkest. De veelzijdige artieste zingt, begeleid door Het Gelders Orkest, hartverscheurende Franse Chansons en Duitse klassiekers. Een combinatie die je koude rillingen bezorgt.

Naast het combiprogramma op 1 september met Ellen ten Damme en het Gelders Orkest heeft Het Theaterloodsfestival vanzelfsprekend nog veel meer in petto op 1, 2 en 3 september. Zoals Joris Linssen & Caramba, Muzikaal College, Inspiratiekamer Meijerman, nieuwe liedjes en teksten van cabaretière Yora Rienstra, Bibliotheek van verlangen, Het Verwonderhuis, exposities in het Zendgebouw, de Dichter, de Dromer en de Drummer, het Cinemahuis en andere verrassende programma’s rond de vraag ‘Wat is voor jou werkelijk van waarde in werk, leven en liefde?’

Voorafgaand aan het concert op vrijdagavond is er een BBQ-diner: culinair genieten onder de dennenbomen. Voor dit evenement zijn combinatietickets te koop, alleen verkrijgbaar via de website van Het Theaterloodsfestival.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?