Emmy Stelling geeft unieke vrouwen training Art of Feminine Presence

18 april 2017, van 20:00 tot 21:30, Art of Feminine Presence, Deventerstraat 130, Apeldoorn

Door Agenda

Vol zelfvertrouwen, authentiek en krachtig in je leven staan
APELDOORN – Emmy Stelling start op 18 april weer een unieke vrouwengroep in Apeldoorn. Maximaal twaalf vrouwen komen acht avonden samen. Onderdeel van de avonden zijn praktische oefeningen, gesprek en meditatie. De training is gericht op het vergroten van (zelf-)vertrouwen, authenticiteit en impact. Vanuit de verbinding met je vrouwelijke kracht wordt je gehoord en gezien zoals jij wilt. In al je rollen als vrouw. In je relatie en in je werk.

Veel vrouwen zijn druk in hun hoofd, zijn verhard of ervaren stress. Dat kan ontstaan door een volle agenda, zorg voor gezin of familie of soms ingrijpende ervaringen. Zij hebben zich als het ware ‘vermand’ en zijn onbewust losgeraakt van hun vrouwelijke essentie. Het heeft invloed op alle aspecten uit ons leven: van gezondheid en welzijn, het kunnen aantrekken of behouden van een passionele, duurzame relatie, vervulling in ons werk en het omgaan met competitie en oordelen van onszelf en andere vrouwen.

Vertrouwen op de stroom van het leven en volledig jezelf zijn in alle situaties is niet altijd gemakkelijk. Gelukkig kun je dit vertrouwen laten groeien. Door deel te nemen aan deze training leer je hoe je dat kunt doen. Je ontwikkelt een stevige basis en veerkracht.

De training is geschikt voor zelfbewuste vrouwen die openstaan voor persoonlijke ontwikkeling. Emmy geeft deze trainingen sinds 2013.
De cursus start op 2 mei. Op 18 april is er een introductie avond om kennis te maken. Een telefonische intake is ook mogelijk.
Aanmelden vooraf via email: info@vrouwenessentie.nl of 06-13431562.
www.vrouwenessentie.nl

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?