EnergieAmbassadeursTOP

13 juni 2015 - 4 juni 2015

Door Redactie

De (tweede) landelijke EnergieAmbassadeursTOP (EATOP)  wordt binnenkort gehouden in Apeldoorn. Deze ontmoetingsdag is bedoeld voor al die mensen die in hun vrije tijd – samen met hun buurt – bezig zijn om energie te besparen en energiezuinig gedrag te promoten, te isoleren of zelf energie op te wekken door zonnepanelen of te zorgen dat de CV-ketel bij mensen in de buurt goed staat ingesteld.

Zo  zetten ze hun professionele deskundigheid en/óf hun enorme enthousiasme en bevlogenheid hiervoor in. In Nederland zijn er zo’n 300 energie-ambassadeurs, straatambassadeurs, wijkambassadeurs, klimaatcoaches etc actief.  Soms helpt de gemeente een handje door middel van een budget, soms  gaat het via een energiecoöperatie, soms is het echt allemaal vrijwilligerswerk.

Al deze energie-ambassadeurs, klimaatcoaches en  straatambassadeurs zijn zaterdag 13 juni van harte welkom in het gemeentehuis van Apeldoorn. Het programma begint om 10.00 uur en loopt tot 15.30 uur. De dag is bedoeld om onderling ervaringen uit te wisselen en vooral om uit de praktijk van elkaar  te horen wat de succesfactoren zijn. Met de bedoeling uiteraard om elkaar  te inspireren en  deze successen ook in andere buurten na te volgen.

De dag wordt georganiseerd door RVO, deA, KEN en  gemeente Apeldoorn.

Voor meer informatie: www.energieambassadeurstop.nl.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?