Energieavond in Ugchelen

10 februari 2015, om 19:30, Ugchelens Belang, Boogaardslaan 81, Ugchelen

Door Agenda

archief Apeldoorn Direct

Op 10 februari is er een energieavond voor de inwoners van Ugchelen. Bezoekers krijgen informatie over energiebesparende maatregelen en hoeveel deze kosten.
Toegang tot de avond is gratis. De avond wordt georganiseerd door deA en HOOM in samenwerking met de Dorpsraad.

Ugchelen – 10 februari, Ugchelens Belang, Boogaardslaan 81. Aanvang 19.30 uur.

Energiebesparende maatregelen
Tijdens de avond wordt gedetailleerde informatie gegeven over de diverse energiebesparende maatregelen en hoeveel deze bij verschillende geselecteerde bouw- en installatiebedrijven kosten. Ook krijgen de bezoekers informatie over financiering, zoals een voordelige (collectieve) lening en eventueel komt er een mogelijkheid voor subsidie. Wie geïnteresseerd is, kan tijdens de avond ook direct intekenen.

Informatie op de website
Inwoners van Ugchelen die niet in de gelegenheid zijn om naar de Energieavond te komen maar wel belangstelling hebben om mee te doen, kunnen zich aanmelden op www.de-A.nl/energiebesparing.

Over Hoom
Hoom begeleidt particuliere woningbezitters bij het verduurzamen van hun woning. Hoom selecteert lokale en landelijke bouw- en installatiebedrijven op prijs en kwaliteit, begeleidt het volledige proces, controleert de uitgevoerde werkzaamheden, en blijft het aanspreekpunt voor onafhankelijk en objectief advies. Hoom is een initiatief van Alliander. Alliander wil hiermee bijdragen aan de verduurzaming van de Nederlandse woningvoorraad (zonder winstoogmerk!).

Over deA
DeA is de duurzame energiecoöperatie van en voor Apeldoorners. Doel is om samen Apeldoorn duurzamer te maken. Dit doet deA onder andere door het leveren van duurzame energie uit Apeldoorn aan de inwoners van de gemeente Apeldoorn. Met de opbrengst hiervan ontwikkelt deA weer nieuwe duurzame projecten zodat de hoeveelheid duurzaam opgewekte energie steeds groter wordt. deA timmert hard aan de weg, het resultaat is terug te zien in de gestage groei van het aantal klanten. Apeldoorners hebben vertrouwen in deA en kiezen voor duurzame energie uit de buurt.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?