Energiecafé over winst behalen uit energietransitie bij bedrijven

29 januari 2019, om 20:00, ACEC Roggestraat 44

Door Marianne Zegwaard-Waanders

Apeldoorn Direct

Tegenlicht Meetup Apeldoorn ging op bezoek bij Tomra Systems B.V. om te kijken hoe zij “winst uit de energietransitie” halen. Wilt u ook weten wat de mogelijkheden voor bedrijven hierin zijn. Kom dan naar Energiecafé op 29 januari, in het ACEC gebouw.

Architectuurcentrum Bouwhuis, Tegenlicht Meetup 055 en De Duurzame Energiecoöperatie deA, organiseren samen het inmiddels 3e Energiecafé. Waar het in juni 2018 ging over het veranderende landschap, in november over de veranderingen in het woonhuis. Op de 29e januari belichten ze de invloed en de mogelijkheden voor bedrijven. Hoe kunnen Apeldoornse bedrijven winst halen uit de energietransitie, maar ook wat bedrijven voor de bewoners van Apeldoorn kunnen betekenen op het gebied van de energietransitie.

Sprekers

Het belooft een interessante avond te worden waarop voormalig minister Jacqueline Cramer naar Apeldoorn zal komen. Met haar ervaring inspireert ze ondernemers stappen te zetten in de transitie naar duurzaamheid. Ze gaat inhoudelijk een spa dieper én zoekt ze het debat met de zaal.

Of je nu ondernemer bent of op een andere manier geïnteresseerd bent in de toekomst voor een duurzaam bedrijfsleven, welkom! Inschrijven kan hier.

En bekijk hier de video voor meer informatie, of ga naar Facebook.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?