EPA label: hebt u het ook gekregen?

17 maart 2015, om 20:00, Wijkcentrum de groene hoven Apeldoorn

Door Agenda

Iedereen heeft de vorige maand een zogenaamd EPA-label in de bus gekregen: een energie-prestatie-advies over de woning.

Dit energielabel geeft weer hoe goed uw huis is geïsoleerd. Uiteraard heeft dat gevolgen voor de hoeveelheid energie die u gebruikt en dus voor uw maandelijkse gasrekening. Vanaf 1 januari 2015 is dit energielabel verplicht bij de verkoop van uw woning. Het label dat u in de brievenbus hebt gekregen is echter een schatting op basis van openbare gegevens, dit is niet altijd het werkelijke label van uw woning!

KEN organiseert daarom een avond over dit label in wijkcentrum De Groene Hoven.

Eerst zullen we u uitleggen wat dit label is en waarom u het hebt gekregen. Ook laten we zien hoe u het kunt aanpassen aan de werkelijkheid, en hoe u het zou kunnen ‘afmelden’ en wanneer dat noodzakelijk is.

In het tweede deel van de avondkomt uw eigen huis aan bod. Welk label hebt u gekregen? Klopt dat label wel? Hoe kunt u uw woning verbeteren? En wat betekent dat voor uw energielabel? En wat betekent dat voor de verkoopwaarde van uw huis?

Dinsdagavond 17 maart bent u van welkom in Wijkcentrum De Groene Hoven (zaal boven) aan de Koninginnelaan. Aanmelden is niet nodig, aanvang 20.00 uur.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marjolein Tillema, KEN-regissuer, 06-52828625 of regisseur@kerschotenenergieneutraal.nl.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?