Erja Lyytinen, singer/ slide guitarist

6 november 2016, om 16:00, Bluescafe, Nieuwstraat 74a, Apeldoorn, € 12,50

Door Agenda

 

Queen of the slide uit Finland na tien jaar weer terug in het Bluescafé in Apeldoorn. Zondagmiddag 6 november is de Finse Erja Lyytinen met haar band na tien jaar weer terug op het podium in het Bluescafé in Apeldoorn.

Het is haar enige concert dit jaar in Nederland. In 2010 trad de Finse Erja Lyytinen tijdens de Blues Caravan tour samen met bekende Engelse gitaristen Aynsley Lister en Ian Parker voor het laatst op in het Bluescafé van uitbater Jan Kerseboom.

De afgelopen jaren heeft zij de muziek scène stormenderhand veroverd en daarmee Finland op de internationale bluesmap geplaatst.

Als winnares van onder meer de Finnish Blues Awards 2015 (artiest van het jaar) en uitgeroepen als beste solo artiest door Blues Matters staat deze getalenteerde en veelzijdige Finse zangeres/ slide gitarist absoluut haar mannetje.

“The Finnish Slide Goddess” Erja Lyytinen combineert bluesrock en virtuoos slide gitaarwerk met een enthousiaste en temperamentvolle podiumpresentatie. Het concert begint 16:00 uur, een kaartje kost in de voorverkoop € 12,50,- en aan de deur € 15,- www.bluescafe.nl
Website Erja Lyytinen : www.erjalyytinen.com

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?