Escape room op voorjaarsmarkt Eglantier

11 mei 2018, van 12:00 tot 21:00, Winkelcentrum Eglantier

Door Agenda

Eglantier

Geheel volgens traditie is er de dag na Hemelvaart iets leuks te beleven op winkelcentrum De Eglantier. Op vrijdag 11 mei is er van 12.00 tot 21.00 uur een gezellige voorjaarsmarkt met veel kraampjes. Voor de kinderen valt er veel te beleven. Ezeltje rijden, in de draaimolen of deelnemen aan een van de kinderworkshops. Maar wat is een braderie zonder enternainment? Bij Sillies kun je eten van een varken aan het spit en genieten van de live muziek. Verdeeld over het winkelplein staan er optredens van zanger John Denies, de pianoman en muziekbands op het programma.

Wat je niet snel verwacht op een braderie, is een escape room. Dit fenomeen, waarbij je wordt opgesloten in een ruimte en aan de hand van puzzels je weg naar buiten moet vinden, is erg populair. De escape room met het thema musical Live! wordt gemaakt door Muziektheater Tabula Rasa die in juni
gelijkgenoemde musical opvoert in Orpheus. Waar je normaal een uur de tijd krijgt om eruit te komen, is dit een vereenvoudigde versie van 10 minuten. De escape room is geopend tot 17.00 uur. Laat je verrassen!

Op het winkelcentrum zijn nieuwe winkels geopend waardoor het aanbod zeer compleet is. Zo is de brasserie weer geopend waar je gezellig kunt eten, maar ook het aanbod in kledingwinkels is uitgebreid. Met de heropening van de Adam Brandstore is er met de winkels In Stijl, Shoeby en Zoem Kidsfashion een waar ‘fashion straatje’ ontstaan.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?