Essentrics in Wilhelminapark

1 juli 2014 - 28 augustus 2014, van 10:00 tot 20:30, Wilhelminapark

Door Redactie

Laura’s Essentrics

In de maanden juli en augustus geeft Laura Schaduw introductielessen Essentrics in het Wilhelminapark.

Essentrics is een Full Body work-out waarbij je in een korte periode zowel je houding als ook je figuur verbetert. Gebruik de komende zomermaanden om aan je lichaam te werken door lekker in de buitenlucht trainen.

Essentrics komt uit Canada en is daar ontwikkeld door Miranda Esmonde-White, die vanuit haar ervaringen als professioneel balletdanseres technieken heeft ontwikkeld om het lichaam lenig te maken maar ook kracht te geven. Tijdens Essentrics staat vooral stretchen centraal. Tijdens deze training worden de spieren excentrisch verlengd, terwijl ze worden versterkt. Hierdoor ontstaat niet alleen kracht maar ook lenigheid die we dagelijks nodig hebben.

Door de soepele, eenvoudige oefeningen op rustige muziek worden spieren gestretcht waardoor zeflexibel worden. Hierdoor maak je jouw lichaam ontzettend sterk, terwijl je daarnaast slank en flexibel blijft. Laura vindt dit de ideale combinatie om te trainen. Dat je hierdoor niet alleen je houding verbeterd, maar zelfs lichamelijke klachten kunt verminderen en door regelmatig trainen goed op gewicht blijft, is volgens Laura helemaal geweldig!

Op dit moment worden de lessen vooral in de Randstad gegeven. Maar Laura Schaduw is al een tijdje bezig om deze sport ook in Apeldoorn te introduceren. Deze zomer zou een mooie kans voor je kunnen zijn om op een ontspannen manier kennis te kunnen maken met deze training door een introductieles Essentrics in het park bij haar te doen! Voor meer informatie en actuele lestijden zie haar Facebook pagina.

In de maanden Juli & Augustus is er les in het Wilhelminapark bij het monument op:
-dinsdag 10.00-11.00u
-donderdag 19.30-20.30u

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?