Europees Top Volleybal in Apeldoorn

18 januari 2017, om 19:00, Omnisport, € 10,00

Door Agenda

Op woensdagavond 18 januari 2017 om 19.00 uur vindt in de Topsporthal van Omnisport de Europacup volleybal wedstrijd plaats tussen de heren van Draisma

Dynamo Apeldoorn en Polonia London uit Engeland. Na de klinkende overwinning tegen het Zwitserse Lausanne is deze wedstrijd de 1/8 finale in de Challenge Cup van de The European Volleybal Confederation. Voor Draisma Dynamo is dit de volgende stap om weer toonaangevend te gaan worden in Europa. Voor volleybal en sport liefhebbers is dit weer een mooi voorbeeld dat Apeldoorn veel te bieden heeft als het om topsport gaat.

De mannen van Draisma Dynamo kunnen support uit Apeldoorn en omstreken goed gebruiken en hopen weer op een bom- en sfeervolle hal.

Ervaar en beleef Europees top volleybal live.

Tot dan!

 

Speciale ticketprijsacties:

  • Seizoenkaarten; nu 30 euro volwassenen en 15 euro jeugd voor alle wedstrijden te reserveren via de website van www.draismadynamo.nl. Dit is inclusief de halve finale van de beker op 11 januari en de bovenstaande Europacup wedstrijd op 18 januari.

  • Europacup ticketpakket prijs 18 januari ; bij een afname van meer dan 10 tickets kunnen wij een speciale ticketprijs aanbieden.

     

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?