Exclusief 30+ feest met DJ Yves Eaux in landhuis De Wipselberg

8 april 2017, van 19:00 tot 01:00, Landhuis De Wipselberg, Wipselbergweg 30, Beekbergen

Door Agenda

Op zaterdag 8 april vindt de nieuwste editie van Wine, Dine & Dance plaats op het landgoed van De Wipselberg. Dit bijzondere evenement voor 30+ feestgangers trekt inmiddels bezoekers uit heel Nederland.

Dit exclusieve evenement is begonnen als een feest voor vrienden van vrienden. Het verbindt culinair genieten en prikkelende kunstexposities aan een spetterend dansfeest, dat op Ibiza niet zou misstaan. Voor deze editie zal de Apeldoornse beeldend kunstenaar Peter Ten Lohuis een eenmalige en exclusieve expositie samenstellen. Daarnaast zal hij tijdens het feest ter plekke een kunstwerk gaan maken.

Naast DJ Leo van der Weijden (bekend van Hed Kandi en Pacha) en VJ Hans Bijloo, zal de populaire Apeldoornse DJ Yves Eaux de avond weer in stijl afsluiten. Deze top-DJ draait wereldwijd en brengt regelmatig platen uit. Recentelijk zette hij nog De Boschvijver in vuur en vlam tijdens Het Stadsfeest. Zijn nieuwste productie komt dit weekend uit op het platenlabel Madding Crowds en wordt nu al op SLAM FM gedraaid.

Het feest begint om 19.00 uur met een uitgebreid walkingdinner en gaat geleidelijk over in een spetterend dansfeest, dat tot 01.00 zal duren.

Kaarten voor het feest (inclusief diner) kosten € 37,50 en zijn online te bestellen. Voor bezoekers die van ver komen of niet terug willen rijden kan men voor € 65,- een tweepersoonskamer boeken. Tickets en informatie op www.WineDineAndDance.nl

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?