EXCLUSIEVE MINION MEET & GREET BIJ JT APELDOORN

22 juni 2013, van 12:45 tot 13:30, JT Apeldoorn

Door Agenda

http://www.anwb.nl/vrije-tijd/nieuws/2013/april/verschrikkelijke-ikke

Op zaterdag 22 juni zijn de minions te gast bij JT Apeldoorn.
Tijdens een meet & greet voorafgaand aan de voorpremière van Verschrikkelijke Ikke 2 tussen 12.45 en 13.30 uur kunnen kinderen op de foto met de eigenwijze karakters van de film Verschrikkelijke Ikke 2.
Na twee jaar zijn de minions terug van weggeweest in de Nederlandse bioscopen.
De voorpremières van Verschrikkelijke Ikke 2 starten op zaterdag 22 juni en draaien om 13.30 uur en 16.00 uur bij JT Apeldoorn. aast de Meet&Greet met de minion karakters, vinden er leuke activiteiten plaats en kunnen minion filmfans tussen 15.45 en 16.00 uur meedoen aan de minion ballonnenwedstrijd.
Iedereen kan een ballon oplaten en de winnaar van de minion ballonnenwedstrijd wint een zomerabonnement van JT Bioscopen op alle kinderfilms in de maanden juli en augustus.
Over Verschrikkelijke Ikke 2 Bereid je voor op nog veel meer ondeugende minions in de nieuwe 3D animatiefilm voor de hele familie: Verschrikkelijke Ikke 2 ! Al je favoriete ersonages keren terug, zoals superschurk Gru, zijn lieve meiden Agnes, Edith en Margot, de ondeugende minions en vele verschrikkelijk grappige nieuwe personages!
De kinderen kunnen gratis op de foto met de minions. Kaarten voor de voorpremières zijn verkrijgbaar via www.jt.nl of aan de kassa van de bioscoop.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?