Exclusieve proeverij en workshop voor Apeldoornse ondernemers bij Color Business Center Apeldoorn

3 maart 2015, om 14:00, Prins Willem-Alexanderlaan 705 Apeldoorn

Door Agenda

Voorafgaand aan de netwerkbijeenkomst van ‘Apeldoorn in Bedrijf’ bij ‘Color Business Centers op 3 maart, en in het zelfde thema als de bijeenkomst, kunnen Apeldoornse ondernemers ’s middags al (gratis) deelnemen aan een exclusieve Theeproeverij of Workshop portret boetseren. Het thema van de avond is “Kleuren, kijken & Proeven”, kom en maak kennis met jezelf en‘Apeldoorn in Bedrijf’ kom bij ‘Color Business Centers’ te Apeldoorn.

Smaakmaker en ‘Thee-o-loog’ Peter Claessens geeft van 16.00 – 17.00 uur een Theeproeveri; een proeverij met de charme van een wijnproeverij vertaald naar thee. Thee is een perfect alternatief voor het aperitief of bij de maaltijd. Maximaal 10 ondernemers kunnen zich hiervoor (gratis) inschrijven. Kijken doen we allemaal, maar echt kijken is een kunst. In een workshop van Peter ten Lohuis kun je van 14.00 – 16.30 uur, een portret boetseren van degene die tegenover je zit. Schaamteloos mag je naar de ander kijken, features ontdekken en leren in de toekomst met een andere blik naar mensen te kijken. Maximaal 8 ondernemers kunnen zich hiervoor (gratis) inschrijven. Aanmelden voor de Theeproeverij òf de Workshop portret boetseren kan via een email naar Apeldoorn@ondernemersinbedrijf.nl

Amuse van de avond
Met een driegangen walking workshop dinner nodigt ‘Color Business Centers’ ondernemend Apeldoorn uit kennis te maken met haar nieuwste vestiging te Apeldoorn in het Prinsengebouw aan de Prins Willem-Alexanderlaan 705. Deze kennismaking vindt plaats op dinsdag 3 maart tijdens een bijeenkomst van ‘Apeldoorn in Bedrijf’. Een kennismaking in het kwadraat, gecombineerd met een drietal speeddates met jezelf. De inloop is tussen 17.00 uur en 17.30 uur. Binnen het thema van de avond is Jeroen Reinders (makelaar) de amuse van de avond. Jeroen vertelt hoe hij zich onbewust of bewust persoonlijk en/of zakelijk presenteert via social media en de kleur rood.

Grip krijgen en houden 
‘Apeldoorn in Bedrijf’ is 1 van de 25 regionetwerken van de overkoepelende netwerkorganisatie ‘Ondernemers in Bedrijf’ (www.ondernemersinbedrijf.nl).Karakteristiek zijn haar effectieve speeddate sessies tijdens de bijeenkomsten. De kennismaking met ‘Color Business Centers’ krijgt extra kleur in vorm van een speeddate met jezelf. In drie korte sessies maak je kennis met jezelf en krijg je tips waarmee jij je voordeel kunt doen in je businesscontacten. Voor deze positief kritische speeddate sessies staan een drietal Apeldoornse ondernemers garant: Rachel Rothengatter (Zuiver Persoonlijk), Nynke Politiek (Style-update) en Maarten Klos (Infortraining). Ieder vanuit hun professie geven ze je advies, hoe je grip krijgt èn houdt op je persoonlijke presentatie en communicatie met je (potentiele) klanten.

Persoonlijk touch
‘Color Business Centers’ heeft naast Apeldoorn vestigingen in Amstelveen, Andelst, Arnhem, Ede, Gouda en Nijmegen. Zij biedt (virtuele) kantoorruimte, van een kantoor voor één persoon tot een hele vleugel. Of alleen een adres, met of zonder telefoonbeantwoording; een uurtje vergaderen of een trainingsruimte voor drie dagen. Haar dienstverlening met een persoonlijke touch is erop gericht om het werken gemakkelijk te maken. Deze persoonlijke touch is de insteek voor de exclusieve kennismaking met ‘Color Business Centers’ en ‘Apeldoorn in Bedrijf’.

Aanmelden
Vooraf aanmelden voor de netwerkbijeenkomst is gewenst. Hiervoor kun je terecht bij Color Business Center Apeldoorn (055 7676600) of via de agenda van Apeldoorn in Bedrijf (http://apeldoorn.ondernemersinbedrijf.nl). Aanmelden voor de Theeproeverij òf de Workshop portret boetseren kan via een email naar Apeldoorn@ondernemersinbedrijf.nl. Voor deze laatste proeverij en workshop geldt vol=vol.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?