Expositie en boekpresentatie TAT TOO – Krijn van Noordwijk

14 februari 2016, om 15:00, Salon 1813, Deventerstraat 13, Apeldoorn

Door Agenda

De mensheid bestaat ruwweg uit twee soorten: zij die zonder en zij die met een tatoeage door het leven gaan. De eerste groep vindt het zetten ervan een stupide daad – gedaan in een opwelling, tijdens een roes, uit lust, rebellie of slechts bedoeld om anderen uit te dagen of te imponeren. De laatste groep (die sterk groeit de laatste jaren) zijn zij die er juist wel een – of meerdere – lieten zetten. Vaak met trots en een bijzondere reden. Fotograaf Krijn van Noordwijk (1958) is al lang gefascineerd door die laatste groep. In TAT TOO brengt hij een fotografische hommage aan de getatoeëerde medemens. Op een eigenzinnige, uitdagende en soms hilarische manier – maar altijd respectvol.

Op zondag 14 februari om 15.00 uur toont Krijn van Noordwijk een selectie foto’s van TAT TOO in Salon 1813 aan de Deventerstraat 13 in Apeldoorn. Ter gelegenheid van deze opening neemt hij een aantal exemplaren van zijn boek TAT TOO mee, deze worden bij aankoop door hem gesigneerd.

Het zal een bijzondere middag worden met swinging tunes van Maumau & the Handienutz, een doorlopende romantische film, bubbels, hapjes en rond 17.30 uur wordt een heerlijke pasta geserveerd.
Iedereen is welkom! LOVE IS IN THE AIR! Entree is gratis.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?