Expositie Huid aan huid met de boom in Loolaangalerie

10 december 2016 - 11 december 2016, van 13:00 tot 17:00, Loolaangalerie, Loolaan 31A, Apeldoorn

Door Agenda

Op zaterdag 10 december, om half vier, opent Geertje Waanders de expositie ‘Dichter bij bomen’ in de Loolaangalerie in Apeldoorn. Riks Vos en Anja Cohen (samenwerkend als kunstenaarsduo RA) willen met deze expositie de kijker meenemen in hun fascinatie voor bomen. De verstilling die uitgaat van één enkele boom, veraf in een open landschap.

Het kleine groene sprietje dat tot een reus uitgroeit en ver boven je uitrijst. Ontzagwekkend, maar ook beschuttend. En als je bomen van dichtbij bekijkt, de veelheid aan vormen, structuren en kleuren die zich dan ontvouwt. Hiervan doen beide exposanten verslag, elk op een eigen manier. Ook tonen ze teksten van dichters die door bomen geïnspireerd werden.

Bezoekers vinden in de galerie een kijk-, lees- en luisterplek, waar je in alle rust kan zijn, ‘dichterbij’ of misschien zelfs ‘huid aan huid’ met de boom. Riks Vos laat collageschilderingen op doek zien, beelden in steen en collages met haiku’s. Anja Cohen toont foto’s, boekachtige objecten en doosboekjes
De expositie is te zien in de weekenden 10, 11 en 17,18 december, van 13.00 tot 17.00 uur.

Riks Vos www.vosendevries.nl
Anja Cohen www.anjacohen.nl

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?