Expositie Jack Liemburg

20 mei 2014 - 10 oktober 2014, Orpheus

Door Redactie

Jack Liemburg

Het werk van de Apeldoornse kunstenaar Jack Liemburg is, zoals hij zelf zegt, benaderbaar, maakbaar en verbindend. Hij werkt met felle kleuren, voornamelijk met acrylverf, op grote formaten en zoekt zijn onderwerpen veelal in de wereld van de film en glamour. Hij exposeert tot half oktober in theater Orpheus. De expositie is op aanvraag te bezoeken. Mail hiervoor naar info@orpheus.nl of bel met de theaterkassa: 055 527 03 00.

Zijn werk kan groots en meeslepend genoemd worden en vindt gretig aftrek bij een groot publiek. De zangeres Glennis Grace en voormalig profvoetballer Andy van der Meyde hebben een Jack aan de muur. Maar ook bedrijven hebben de kunstenaar ontdekt: bij Ikea Nederland zijn vanaf april 2014 de suikerzakjes en melkstaafjes in het restaurant in de kleurrijke Jack’s Art-stijl.

Liemburg organiseert ook al jaren art workshops. Deelnemers maken onder zijn begeleiding in twee uur een spetterend schilderij, waarbij prosecco geschonken wordt en er een DJ is voor muziek. In zijn atelier in het centrum van Apeldoorn komen wekelijks grote groepen mensen om hun eigen versie van een “Jack” te maken. Hij reist naar Rotterdam, maar ook naar België en uitsland om mensen aan het schilderen te krijgen. Wat Jack betreft is dit slechts een begin. Want zeker in deze tijden is “feelgoedkunst” een noodzaak.

Kijk voor meer informatie op: www.jacksart.nl.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?