Expositie Joram Baruch

18 juni 2017, om 15:00, Salon 1813, Deventerstraat 13, Apeldoorn

Door Agenda

Op zondag 18 juni opent ongekend schildertalent Joram Baruch zijn expositie in Salon 1813 in Apeldoorn. Na 10 jaar vertoeven in Costa Rica, waar hij oprichter en eigenaar van de populaire strandtent “Shake Joe’s” was, ging hij in 2011 met zijn nieuwe passie aan de slag. Dit doet hij met airbrush, acryl- en olieverf. En hoe! In 5 jaar tijd exposeerde hij in binnen- en buitenland. Zo toonde hij zowel alleen als in groepsverband in Italie, Israel en onlangs nog in Parijs.

Hoogtepunten waren onder andere zijn expo’s in Paradiso, Paard van Troje, uitreikingen van zijn schilderijen aan grote muzikanten, Joods historisch Museum en een maand geleden nog in de Melkweg (Prince). In februari 2016 maakte hij een gigantisch schilderij voor het afscheid van de Nederlandse rapper Tony Scott in Paradiso (Amsterdam). Dit schilderij werd ook gebruikt voor zijn afscheid CD. In dit jaar begint Joram tevens aan zijn nieuwe passie bodypainting. Hij houdt zich bezig met de organisatie van bodypaint events in the USA en Europa, all still to come!

Op 7 juni vertrekt hij naar New York voor een groots spektakel op Times Square, waar 200 modellen worden beschilderd. Joram is autodidact en van oorsprong grafisch vormgever.
De opening begint om 15.00 uur en zal muzikaal omlijst worden. Tevens zal Joram die dag een model body painten. De bubbel staat klaar en de entree is gratis.
Voor meer info http://jorambaruch.nl/ en of www.salon1813.nl

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?