Expositie kunstenaars Markant op locatie

25 maart 2015 - 12 mei 2015, Diverse locaties in Apeldoorn

Door Agenda

Hoe divers de creativiteit is van de beeldende kunstenaars van Markant, is vanaf 25 maart te zien op verschillende plekken in Apeldoorn. Tot 12 mei exposeren beeldende cursisten van alle leeftijden met ongeveer 100 werken, van schilderijen tot sieraden, in Dok Zuid, CODA bibliotheek de Maten, het Cafeetje van Marja, Markant en het Pop-up Park.

Deze expositie is bedoeld om alle beeldende cursisten van Markant een kans te geven te laten zien wat ze het afgelopen seizoen hebben gemaakt. In de expositie zijn o.a. portretten, figuurstudies, materiaalexperimenten, landschappen, abstracte kunst, sieraden en foto’s te zien. Sommige exposanten zijn afgelopen januari pas begonnen met een cursus, anderen volgen al langere tijd een beeldende cursus bij Markant. Een enkeling is zelfs al 20 jaar cursist!

De expositie is op de verschillende locaties te bezoeken van ongeveer 25 maart t/m 12 mei 2015. Meer informatie over de kunstenaars, locaties en de werken is te vinden op de website van Markant: www.markantapeldoorn.nl.

 

 

 

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

ONDERWERPEN

Tentoonstelling

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?