Expositie …..Vrijheid in Verbeelding..…

18 februari 2017 - 19 februari 2017, van 13:00 tot 17:00, LOOLAAN GALERIE, Loolaan 31A, Apeldoorn

Door Agenda

De Apeldoornse kunstenaar Lia van der Burgt en gast exposant Aafke Steenhuis uit Veghel exposeren in het weekend van 18/19 en 25/26 februari in de LOOLAAN GALERIE Loolaan 31A in Apeldoorn.Aafke toont ruimtelijk werk waarbij haar gedachten de inspiratiebron zijn. Zij volgt een spoor van iets wat bestaan heeft of zou kunnen bestaan en vraagt om concreet gemaakt te worden. Zij gebruikt uiteenlopende materialen zoals brons, klei, gips, acrylic one, hout, touw, papier, acrylverf.

Geïnspireerd door de vluchtelingenproblematiek is haar werk ‘Vluchtelingen’ ontstaan. Met deze bijdrage is ze een van de drie winnaars van de Zomerexpo 2016 én heeft ze hiervoor ook de publieksprijs in ontvangst mogen nemen. Lia vertaald op intuïtieve wijze thema’s en actuele gebeurtenissen van leven en de wereld in abstracte beelden op doek en ruimtelijk werk. Haar werk is vol kleur en heeft een sterke uitdrukkingskracht. Zij werkt o.a. met acrylverf, mixed media en natuurgevormd materiaal.

Deze thema expositie laat de bezoeker in vrijheid naar een werk kijken om vervolgens over de eigen interpretatie van het beeld met de kunstenaar in gesprek te gaan. In deze weekenden bent u tussen 13.00 en 17.00 uur van harte welkom.
De kunstenaars kijken uit naar uw komst.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?