Familiemusical Brandweerman Sam Live!

2 januari 2015, om 15:00, Orpheus Apeldoorn

Door Agenda

© Van Hoorne Entertainment

Kinderheld Brandweerman Sam, bekend van TV, beleeft samen met de andere brandweermannen op vrijdag 2 januari in Theater Orpheus een spannend avontuur in de vlammende familievoorstelling ‘Piekepolder op Stelten’. Samen met Commandant Staal, de altijd ondeugende Norbert en vele anderen verzorgt de held van de buurt een muzikale show voor het hele gezin.

Het normaal zo rustige dorpje Piekepolder is druk bezig met de voorbereidingen voor een groot festival. Commandant Staal heeft een bijzondere gast uitgenodigd en het belooft een groot feest te worden. Maar plots gebeuren er vreemde dingen en binnen de kortste keren staat heel Piekepolder op stelten. Gelukkig is Brandweerman Sam altijd in de buurt. Zou hij het festival nog op tijd kunnen redden?

Verkleedwedstrijd
Van Hoorne Entertainment nodigt alle bezoekers uit om verkleed als Brandweerman naar het theater te komen. Na de voorstelling komen Brandweerman Sam en zijn vrienden natuurlijk naar de foyer voor een uitgebreide Meet & Greet.

Vrijdag 2 januari, aanvang 15:00, Theater Orpheus, Churchillplein 1, Apeldoorn. Kaartprijs vanaf € 16,00 Reserveringen: http://www.orpheus.nl of telefonisch: 055 527 03 00. Exclusief reserveringskosten.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

ONDERWERPEN

Theater

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?