Familiemusical Peppa Pig – De Grote Plons

27 mei 2017, om 15:00, Schouwburg Orpheus, Churchillplein 1, Apeldoorn, €15,00

Door Agenda

Schouwburg Orpheus, Apeldoorn

Apeldoorn- Peppa Pig is een vrolijk varkentje dat houdt van spelletjes spelen en heerlijk plonzen in de modder. Ze is dagelijks te zien op TV bij Nickelodeon en heeft nu ook haar eigen familiemusical. Zaterdag 27 mei beleeft Peppa Pig samen met haar vriendjes in Schouwburg Oprheus in Apeldoorn een vrolijk en muzikaal avontuur in de ‘De Grote Plons!’. Het heeft geregend en overal liggen grote modderplassen. Laat dat nou precies zijn waar varkentjes van houden.

De super schattige handpoppen, kleurrijke decors en gezellige meezingliedjes maken de voorstelling tot één groot feest voor iedereen vanaf 2 jaar. Na de voorstelling komt Peppa natuurlijk nog naar de foyer voor een foto. Dus pak je laarzen en maak samen met Peppa een Grote Plons.

Deze vrolijke voorstelling is een productie van Van Hoorne Entertainment in samenwerking met Entertainment One’s.

Zaterdag 27 mei, aanvang 15.00 uur. Schouwburg Orpheus, Churchillplein 1, Apeldoorn. Kaartprijs vanaf € 15,00. Reserveringen: www.orpheus.nl of telefonisch: 055 527 03 00. Exclusief reserveringskosten. Kijk voor meer informatie op www.vanhoorne.com/PeppaPig.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?