Familiemusical Woezel & Pip Orpheus

3 maart 2017, om 14:00, Theater orpheus, Churchillplein 1, Apeldoorn

Door Agenda

Op zoek naar de Sloddervos!

Woezel & Pip beleven op vrijdag 3 maart een spannend avontuur in Schouwburg Orpheus in Apeldoorn. Woezel & Pip gaan samen met al hun vriendjes en de kinderen in de zaal op zoek naar de stelende Sloddervos! Ga mee op reis tot voorbij de Tovertuin waar Woezel & Pip hun allerleukste, maar ook stoutste neefje Charlie ontmoeten. De familiemusical ‘Op zoek naar de Sloddervos!’ is een heerlijke theater-spinoff van de succesvolle bioscoopfilm met de liefste hondjes van het land

Knutselwedstrijd

Woezel & Pip gaan op zoek naar de Sloddervos, maar hoe zou die er eigenlijk uitzien? Heb jij een idee? Teken, knip, plak en knutsel jouw eigen Sloddervos en lever hem vóór de voorstelling in bij de Woezel & Pip stand.

Meet & Greet

Na afloop van de voorstelling kan er heerlijk geknuffeld worden met  de levensgrote knuffels van Woezel & Pip in de foyer van het theater.
Woezel & Pip Op zoek naar de Sloddervos! zal nog dagenlang het gesprek van de dag zijn, want die Sloddervos… daar zal de theaterzaal vol mee zitten!

Vrijdag 3 maart, aanvang 14:00 uur en 16:00 uur in Schouwburg Orpheus in Apeldoorn. Churchillplein 1, Apeldoorn. Kaartprijs vanaf € 15,00 Exclusief reserveringskosten. Reserveringen: via www.orpheus.nl of telefonisch 055 527 03 00. Kijk voor meer informatie op www.VanHoorne.com/WoezelenPip

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?