Feest bij Binky! Griffin is jarig

14 juli 2017, van 10:00 tot 18:00, Kinderparadijs Malkenschoten, Dubbelbeek 4, Apeldoorn

Door Agenda

Wallaby Griffin van Kinderparadijs Malkenschoten is jarig! De nieuwe bewoner van het park die is gesponsord door Saab Apeldoorn viert zijn verjaardag op vrijdag 14 juli. Kom je ook langs? In juli en augustus is het park iedere dag geopend van 10:00 tot 18:00 uur.

Het verblijf van de wallaby’s is vanwege de verjaardag van Griffin gezellig versierd. Daarnaast krijgt Griffin een heerlijke traktatie, die zal hij waarschijnlijk wel delen met zijn andere dierenvrienden in het verblijf.

Het Kinderparadijs in Apeldoorn heeft sinds februari twee nieuwe wallaby’s. Zij komen in de plaats van de gestolen witte wallaby. Het bericht van de diefstal werd groots opgepakt in Apeldoorn en er was veel medeleven. Er is geld ingezameld en mede dankzij deze bijdrage kon het Kinderparadijs twee nieuwe wallaby’s aanschaffen. Eén wallaby, Griffin, is gesponsord door Saab Apeldoorn. Het bericht over de diefstal kwam bij hen terecht en ze wilden graag helpen.

Diefstal witte wallaby
Vorig jaar is bij Kinderparadijs Malkenschoten de witte wallaby gestolen. De wallaby had een jong en de moeder is waarschijnlijk meegenomen vanwege de unieke witte vacht. Het jong bleef alleen achter.

Kinderparadijs Malkenschoten
Bij Kinderparadijs Malkenschoten kunnen kinderen gezellig spelen en leren over de boerderijdieren. Hoe leven de dieren op de boerderij en wat vinden ze leuk? Het vrolijke varkentje Binky laat graag zijn park zien. Er zijn diverse speeltuinen, een klimparcours, en skelterbaan. Daarnaast kunnen de bezoekers hutten bouwen en waterfietsen op de vijver. Ook rijdt de BinkyBus over het park. Voor meer informatie: www.binky.nl

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?