Feestelijke afsluiting Movember in Apeldoorn

29 november 2013 - 30 november 2013, van 19:00 tot 00:00, La Peluqueria, Koninginnelaan 39, Apeldoorn

Door elmerone

Elmer

Een team Apeldoorners doet dit jaar voor de tweede keer mee met Movember. De mannen van Team ApelStache, laten deze maand hun snor staan om geld in te zamelen voor onderzoek naar prostaatkanker. De actie wordt op 29 november afgesloten met een feest in kapsalon La Peluqueria aan de Koninginnelaan.

Sinds 2003 wordt in november op een ludieke wijze geld opgehaald voor onderzoek naar prostaatkanker. Ontstaan in Australië, laten de deelnemende mannen een maand lang hun snor staan onder de noemer ‘Movember’. De ‘Mo’ in Movember staat voor de moustache, het Engelse woord voor snor. Het Apeldoornse team ApelStache doet dit jaar voor de tweede keer mee. Team ApelStache is te vinden op zowel de Movember site als Facebook, waar alle nieuws en vorderingen te volgen zijn.

Initiatiefnemer Elmer Harkema: “We willen het succes van vorig jaar ruimschoots overtreffen. We mikken dan ook op ten minste verdubbeling van de opbrengst van vorig jaar. Hoewel de samenstelling van het team niet exact hetzelfde gebleven is, is de kern van het team intact gebleven. Daarnaast hebben zich spontaan enkele nieuwe leden gemeld. En net als vorig jaar sluiten we af met een bijzonder feest”

Op vrijdagavond 29 november wordt Movember vanaf 19:00 afgesloten met een gezellige avond bij kapsalon La Peluqueria. De entree is €5 en komt geheel ten goede aan Movember. Tijdens deze avond vindt er ook een loterij plaats, waarvoor diverse Apeldoornse bedrijven geheel belangeloos prijzen ter beschikking hebben gesteld.

Iedereen die zin heeft in een gezellige avond is vrijdagavond 29 november vanaf 19:00 welkom bij La Peluqueria, waar Movember in stijl wordt afgesloten met Team ApelStache. Om u te verzekeren van entree zijn polsbandjes te koop bij Studio Vlekkeloos. aan de Loolaan en La Peluqueria. De loten voor de loterij worden tijdens de avond verkocht. De opbrengst van de gehele avond komt ten goede aan Movember.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?