Feestelijke heropening Sportpark Wiesel.

18 april 2015 - 17 april 2015, om 15:00, Wieselsedwarsweg 28, WENUM WIESEL

Door Agenda

Inmiddels is de herinrichting op een haar na gereed, maar begin juli 2014 was het überhaupt onzeker of WWNA wel de gelegenheid zou krijgen om kunstgras aan te leggen en daarnaast de herinrichting van het sportpark met onder andere nieuwe parkeerplaatsen te realiseren. WWNA was immers afhankelijk van het besluit van het College van B&W van de Gemeente Apeldoorn of de zondagvierdeklasser aanspraak kon maken op het gemeentelijke ‘Kunstgrasfonds’, waarmee de aanleg van het kunstgrasveld gefinancierd kon worden. Maar op 11 juli 2014 kwam dan toch het verlossende woord en had WWNA een enorme klus te klaren.

Na maanden van voorbereiding en uitvoering was de realisering van het kunstgrasveld in oktober 2014 een feit. Maar daar stopte het niet! De afgelopen maanden hebben talloze vrijwilligers en sponsors zich met tomeloze energie ingezet om de herinrichting van het prachtige sportpark te realiseren. Er is niet alleen een prachtige kunstgrasmat neergelegd, ook de rest van het sportcomplex is aangepakt. Zo zijn er onder andere  lichtmasten geplaatst, is rondom het veld alles opnieuw bestraat, is de keuken in het clubhuis geheel vernieuwd op kosten van de Club van 100 en beschikt WWNA nu over grote extra parkeerplaatsen, waardoor de verkeerssituatie op de Wieselsedwarsweg enorm verbeterd is.

En hoewel er al enige tijd op wordt gevoetbald, zal op 18 april het nieuwe paradepaardje dan eindelijk officieel in gebruik genomen worden. WWNA presenteert u met trots haar geheel vernieuwde en eigentijds sportcomplex: Sportpark Wiesel.

Vanaf 15:00 uur bruist het bij WWNA en alle belangstellenden zijn van harte welkom om die dag een kijkje te nemen bij alle activiteiten en/of deel te nemen aan de festiviteiten die zullen worden georganiseerd.

WWNA hoopt dat er die dag ook veel oud-leden en oud-vrijwilligers naar hun oude vertrouwde cluppie zullen komen en wie weet komen de sterke verhalen weer naar boven onder het genot van een hapje en een drankje.

 

Er is veel te doen op 18 april bij WWNA. Hieronder volgt het programma:

– 15:00 – 18:00 uur:  Activiteiten op Sportpark Wiesel

  • Professionele warming up voor de WWNA Jeugdleden door voormalig Vitesse fysiotherapeut Han van den Berg
  • VOETBALCLINIC voor de WWNA-jeugdleden met medewerking van onder andere Regillio Vrede (assistent-trainer Roda JC, coach RTL Sterrenteam)
  • Braderie (duurt tot 20:00 uur)
  • Kleedjesmarkt (duurt tot 20:00 uur)
  • Diverse activiteiten, waaronder tobbedansen, rodeo stier, springkussens, stormbaan, schminken voor  kinderen, sportarena, voetbalgolf, panna veld, limonadeclown
  • Standjes met verkoop van een hapje en een drankje
  • In de loop van de middag optredens door “Shantykoor De Boezemvrienden

– 18:00 uur: Officiële opening van het kunstgrasveld door erevoorzitter Klaas de Hoop en medeoprichter Jan Karman

– 18:45– 20:00 uur All stars Openingswedstrijd (m.m.v. (oud)WWNA spelers)

  • Verloting van superleuke prijzen in de rust.

‘s Avonds zal er voor alle WWNA-ers en genodigden een grandioze feestavond gehouden worden met medewerking van onder andere DJ Next S en Bluesband The SaltyDog. Tijdens deze feestavond zal ook de officiële opening van de keuken plaatsvinden en zal er een tegeltje voor de Club van 100 onthuld worden, die deze keuken geheel gefinancierd heeft.

Omdat de herinrichting van Sportpark Wiesel heel veel kosten met zich meegebracht heeft, is er door de feestcommissie een ludieke actie bedacht om de clubkas weer een klein beetje te spekken.

Sinds afgelopen zaterdag kunnen er kunstgras vakken geadopteerd worden. Tijdens de feestavond zal er een spectaculaire veiling van de middenstip en het eerste vak gehouden worden.

Op de middenstip en het eerste vak kan inmiddels geboden worden. Voor de hoogte van de biedingen, zie hiervoor de WWNA-site.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?